Tokami // Het nieuwe mini-album “Paradox” staat gepland voor juni

Tokami staan op het punt om hun nieuwe mini-album, getiteld “Paradox”, op 24 juni 2015 uit te brengen!

Het album zal uitgebracht worden door Starwave Records, en ondanks dat de officiële release datum gepland staat voor eind juni kun je al eerder een kopie in handen krijgen bij live shows, te beginnen bij de oneman live show in 池袋RUIDO K3 (IkebukuroRUIDO K3) op 11 mei.

Starwave Records heeft de volgende comment over de release gepubliceerd:
“Niet alles wat je ziet is correct. Dat is de waarheid.”
Tokami keert terug met een nieuwe lineup om een mini-album met alleen nieuwe tracks uit te brengen! Het bevat zeven nummers, waarvan twee SE tracks. Een premium oneman live show (welke inmiddels al uitverkocht is) zal op 11 mei in 池袋RUIDO K3 (IkebukuroRUIDO K3) gehouden worden om de release te vieren.”

 

Live schema

05/11 – 池袋RUIDO K3 (IkebukuroRUIDO K3) (Oneman live)

 

Release informatie

05/11 – Beschikbaar voor voorverkoop bij concerten
06/24 – Verkrijgbaar in fysieke winkels en de Starwave Records webshop

Disc nummer: SWTK-6
Label: Starwave Records
Distributie: FWD Inc.

Prijs: ¥2,160 (tax included)
Limiet: 1,000 kopieën
Extra’s: 8-pagina’s boekje

 

Paradox – Tracklist

01. Unconscious
02. Radiant
03. 葬影-送リ火ノ空- (Souei -Okuribi no Sora-)
04. Day after day
05. CORE
06. Metempsychosis
07. Lost memory

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie