Mikaru // Europe Solo Run + Expo in Special Edition

Tijdens zijn “Europe Solo Run and Expo” stopte Mikaru (van G.L.A.M.S) op 5 april bij Special Edition in Dordrecht om niet alleen z’n show te spelen voor de fans die al het grootste gedeelte van de middah buiten stonden te wachten, maar ook om z’n nieuwste collectie schilderijen en juwelen te showen.

Wij zijn ook langs geweest om hun show te zien, en hebben tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

Mikaru // Europe Solo Run + Expo

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Eén reactie op “Mikaru // Europe Solo Run + Expo in Special Edition“

Geef een reactie