砂月-SATSUKI- // “BE YOURSELF Tour 2019” in Europa

砂月-SATSUKI- zal halverwege juni terugkomen naar Europa dankzij tourorganisator HIGHFeeL. In totaal zal zijn nieuwe tour 8 shows in 5 verschillende landen bevatten en plaatsvinden tussen 14 en 30 juni.

Na de release van zijn digitale single “BE YOURSELF” afgelopen mei heeft 砂月-SATSUKI- nogmaals laten zien hoe divers zijn muziek daadwerkelijk is, aangezien “BE YOURSELF” een totaal andere aanpak en stijl heeft dan zijn vorige release “EPOCALIPSE”.
砂月-SATSUKI-: “Nadat ik over mijn kunst had nagedacht en eraan had gewerkt kwam ik tot de conclusie dat de meest natuurlijke manier de meest krachtige is. We zijn allemaal geboren om onszelf te zijn. Je kan jezelf zijn!”

 

Live schema

05/26 (Zo) – Hashcord – Tokio (Japan)
06/14 (Vrij) – Bobble Café – Lille (Frankrijk)
06/15 (Za) – AnimeCon – Rotterdam (Nederland)
06/16 (Zo) – Le Garage – Luik (België) (Verplaatste datum!)
06/22 (Za) – Magnificon – Krakow (Polen)
06/23 (Zo) – Tsunami Club – Keulen (Duitsland) (Verplaatste datum!)
06/27 (Do) – Marie Antoinette – Berlijn (Duitsland)
06/29 (Za) – Summer Geek Festival – Mons (België)
06/30 (Zo) – Summer Geek Festival – Mons (België)

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via de website van HIGHFeeL.

 

AnimeCon 2019 – “AnimeCon goes South!” in Rotterdam

Deze keer heeft 砂月-SATSUKI-’s schema niet een, maar drie verschillende conventies om te bezoeken. Iets waar hij zelf ook erg van geniet, zeker nu hij al meerdere keren op conventies in Europa geweest is. (In 2016 heeft hij hier ook al een interview met ons over gedaan! Deze kun je hier teruglezen.)

砂月-SATSUKI-’s optreden staat gepland voor 15 juni, de tweede dag van de conventie. Als je al een weekend- of zaterdagticket hebt dan hoef je geen extra ticket aan te schaffen om het optreden te kunnen bijwonen. Mocht je toch naar het optreden willen en niet een heel weekend op de conventie door willen brengen, dan is de zaterdagticket de beste optie om de show toch te kunnen zien.

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie