ゼラ (Zera) // De nieuwe single “マジュラス” (Majurasu) staat gepland voor November

ゼラ (Zera) staan op het punt om hun nieuwe single, getiteld “マジュラス” (Majurasa), op 16 november 2022 uit te brengen!

Voor ゼラ (Zera) tot stand kwam speelden de leden in 2018 samen als een session band genaamd 麺はコシが命 (Menwa Koshi ga Inochi), veranderden daarna in april 2019 hun naam in “モア” (More) voor een band met een tijdslimiet, en vervolgens in 2020 in ゼラ (Zera), net voordat hun eerste single “エリカ” (Erika) in februari dat jaar uit kwam.

マジュラス (Majurasu) is de 8e single van de groep, en zal in twee verschillende versies uitgebracht worden. Een CD+DVD versie waar ook de muziekvideo voor de titelsong bij zal zitten, en andere als een CD only versie met een bonus track.

 

Release informatie

11/16 – Beschikbaar in winkels

マジュラス (Majurasu) (TYPE A)

CD:
01. マジュラス (Majurasu)
02. Reaper

DVD:
01. マジュラス (Majurasu) (MV)
マジュラス (Majurasu) (TYPE B)

CD:
01. マジュラス (Majurasu)
02. Reaper
03. P4NDOЯA

Artiest: ゼラ (Zera)
Release: マジュラス (Majurasu) (single)
Release datum: 16 november 2022
CD nummer: PCM-307A (TYPE A) / PCM-307B (TYPE B)

 

ゼラ (Zera) – マジュラス (Majurasu) (MV)

 

Volg ゼラ (Zera)

ゼラ (Zera)

氷翠
(Hisui)
🎂 04/01

Aqui

🎂 02/16

ミナギ
(Minagi)
🎂 06/19


(Ryu)
🎂 06/19

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie