Starwave Records // Een DVD van de vierde verjaardagsshow van het label

Starwave Records vierde de vierde verjaardag van het label op 16 maart in 池袋EDGE (IkebukuroEDGE) met optredens van Capella, Calmando Qual, lix., Magistina Saga, Misaruka, Synk;yet, 燭台(怪) (Syokudai (Kakkokai), THE SOUND BEE HD en Tokami.

Maar nu brengt het label ook een verzamel DVD uit van deze “Starwave Fest Vol.8” live show, op 17 april 2014. De DVD zal exclusief verkrijgbaar zijn bij de merchandise van alle artiesten die bij het label horen, en via de webshop.

 

Release informatie

04/17 – Verkrijgbaar bij live shows en de Starwave Records webshop

Disc nummer: SWVA-3
Label: Starwave Records
Distributie: FWD Inc.

Prijs: ¥3,000 (tax included)
Speeltijd: 45 minutes
Limiet: 300 copies

 

Starwave Fest Vol.8 – Tracklist

01. DEVIL’s HEAVEN (lix.)
02. UnplacE (Magistina Saga)
03. Answer (THE SOUND BEE HD)
04. Lyring (Capella)
05. Cry (Calmando Qual)
06. 絹と紅 (Kinu to Beni) 燭台(怪) (Syokudai (Kakkokai))
07. –Amakusa- (Misaruka)
08. The Under of Garden (Tokami)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie