摩天楼オペラ (Matenrou Opera) // 闇を喰む + 17e anniversary live

摩天楼オペラ (Matenrou Opera) staan op het punt om hun 17e verjaardag als band te vieren, en natuurlijk wordt dit gedaan met een live show. Deze show zal op 4 mei plaatsvinden in LINE CUBE SHIBUYA. (Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via DISK GARAGE, hierzo.)

Maar, net zo interessant is de aankondiging van een nieuwe single die alleen bij deze live show te verkrijgen zal zijn. We hebben het natuurlijk over de “闇を喰む” (Yami wo Hamu) single, welke al onthuld was als het ending theme voor seizoen 3 van de マガツノート:DRAMA (Magatsu Note: DRAMA) anime series.
Net als “翠玉のワルツ” (Suigyoku no Warutsu) vorig jaar zal deze single alleen bij deze live show verkrijgbaar zijn voor ¥1,000 yen.
De cover art voor deze single is gemaakt door Kohei Hironose.

Nieuwsgierig geworden? Er is al een lyric video van het nummer beschikbaar op het kanaal van マガツノート (Magatsu Note):

マガツノート:DRAMA // 闇を喰む (Lyric Video)

 

Daarnaast heeft de band ook laten weten een nieuwe single in juni aan te gaan kondigen, en vanaf juli zullen ze ook beginnen aan een kleine zomer tournee die zoals het nu uit ziet z’n twee laatste shows begin augustus heeft:
07/12 (Fri) | ElectricLadyLand
07/13 (Sat) | 梅田シャングリア (Umeda Shangrila)
07/15 (Mon) | 岡山IMAGE (Okayama IMAGE)
07/20 (Sat) | 盛岡club change wave (Morioka club change wave)
07/21 (Sun) | HEAVEN’S ROCK宇都宮 (HEAVEN’S ROCK Utsunomiya)
07/28 (Sun) | 柏PALOOZA (Kashiwa PALOOZA)
08/03 (Sat) | 代官山UNIT (Daikanyama UNIT)
08/04 (Sun) | 代官山UNIT (Daikanyama UNIT)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie