G.L.A.M.S // “TWILIGHT AFTER THE RAIN” Tour 2020 in Special Edition

G.L.A.M.S zouden aanvankelijk in de Popcentrale optreden voor de Dordrecht stop van hun tournee, maar vanwege overheidsmaatregelen omtrend het coronavirus was de locatie genoodzaakt om het optreden af te lasten, slechts een dag voordat deze plaats zou vinden. En helaas voor G.L.A.M.S was dat niet de enige annulering die ze op het laatste moment kregen, want ze kregen kort daarna ook te horen dat hun tour final, die gepland stond voor het Made In Asia festival in Brussel (België) ook niet door kon gaan omdat het hele evenement afgelast was.

Zowel G.L.A.M.S als tourorganisator Uknight staan niet bekend om het feit dat ze snel opgeven, dus in plaats van de show te annuleren gingen ze op zoek naar een nieuwe locatie, en vonden die in Special Edition, een anime en manga-themawinkel in Dordrecht. Voor zanger Mikaru was het ook niet zijn eerste verschijning op dit podium, aangezien hij een jaar geleden nog een mini-expo en solo optreden op deze locatie heeft gedaan.
Vanwege de kleinere ruimte was de band wel genoodzaakt om hun optreden te veranderen in een akoestische versie, maar deze trok desondanks meer publiek dan ze hadden durven dromen.

De setlist voor dit optreden was als volgt:
01. In Endless Rainfall
02. Tokyo Ginza Blues
03. Under The Moon
04. Man In Underworld
05. Another Lonely Day
06. Our Freak Show
07. Try To Live
08. The Light of My Life

 

Je kan de foto’s van dit optreden op ons portfolio, Arlequin Photography, hier terugvinden:

G.L.A.M.S // “TWILIGHT AFTER THE RAIN” Tour 2020

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie