VII ARC // “TWILIGHT AFTER THE RAIN” Tour 2020 (support) in Special Edition

Het was de bedoeling dat VII ARC als support band voor G.L.A.M.S op zou treden in de Popcentrale, meet toen de show werd afgelast door overheidsmaatregelen kwamen VII ARC net zo graag met G.L.A.M.S mee naar het nieuw-gevonden podium in Special Edition.

Net zoals G.L.A.M.S veranderden ze hun set in een akoestisch optreden vanwege het veel kleinere podium, ondanks dat ze eigenlijk helemaal niet van akoestische optredens houden. (Of tenminste, dat beweren ze…)

De setlist voor dit optreden was als volgt:
01. Love it or Leave it
02. Kurage
03. Ohne dich (Rammstein cover)
04. Thanatophobia
05. Digimon Opening German
06. Chasin Dreams
07. My Immortal (Evanescence cover)

 

Je kan de foto’s van dit optreden op ons portfolio, Arlequin Photography, hier terugvinden:

VII ARC // “TWILIGHT AFTER THE RAIN” Tour 2020 (support)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie