Nellfin // Nieuwe single “Requiem”

Op 15 juni zal Nellfin hun nieuwe single “Requiem” uitbrengen via streaming zoals Spotify en Apple Music.
Deze single is hun eerste release sinds de 2022 EP “Untouched”, met lyrics die geschreven zijn door NEO.

NEO’s lyrics spreken over oorlog, wanhoop en god en samen met de composities van Nellfin krijg je een uniek resultaat wat je normaal gesproken niet van Nellfin zou horen, aangezien het meestal gitarist sin is die de lyrics voor hun nummers schrijft.

Ondanks dat het nummer pas op 15 juni uitgebracht wordt is de lyric video nu al beschikbaar op hun YouTube kanaal:

Nellfin // Requiem (Lyric Video)

 

Volg Nellfin

Nellfin

JURI
🎂 10/05

sin
🎂 11/11

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie