ADAMS // “SEXPLOSION” European Tour 2015 in 330live

Tijdens hun “SEXPLOSION” European Tour stopte ADAMS bij zowel OshareCon op 14 maart en 330live op 15 maart om hun show te spelen voor fans die al het grootste gedeelte van de middag buiten stonden te wachten.

Wij zijn ook langs geweest om hun show te zien, maar zijn alleen maar naar 330live in Den Haag geweest, daar hebben we tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

ADAMS // “SEXPLOSION” European Tour 2015

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en voornaamste drijfveer achter Arlequin.
Zij startte het project oorspronkelijk in 2009 als fotograaf onder de naam Arlequin Photography, maar kreeg steeds meer interesse in journalistiek en vertalingen. Door deze interesses zijn interviews en reviews aan het project toegevoegd, totdat het in 2021 uiteindelijk tegen de muren rondom de term "fotograaf" aan botste en Arlequin Magazine aan de mix toegevoegd werd.

雪 (Yuki) is een Nederlandse met een diploma voor grafisch design, wat haar ook de voornaamste persoon achter Arlequin Creations maakt.
Na al deze jaren is zij nog steeds de voornaamste persoon die de interviews en live foto's die je op Arlequin ziet verzorgt, maar daarnaast doet ze ook een flink deel van de reviews en het werk achter de schermen.

Ze spreekt Nederlands en Engels op hoog niveau, maar begrijpt ook Japans en Duits.

Geef een reactie